Bitcoin

Mark Cuban: Bitcoin burde være okay i det lange løb

Den nylige bitcoin-udsalg og nedgangen i verdens førende digitale valuta efter markedsværdi har flere analytikere og brancheeksperter, der oversvømmer rummet med kommentarer og ideer til, hvor aktivet vil gå herfra, og nogle af dem – som overraskende kommer fra Mark Cubanske – er ret positive.

Mark Cuban: BTC vil overleve det nuværende angreb

Det er lidt af et chok at se Mark Cuban sige noget godt over for bitcoin i betragtning af at han har været lidt på den bearish side de seneste år. For nylig sammenlignede han bitcoin med en ny slags religioner og hævdede, at det ikke ville gøre noget for handlende i “dommedags” -scenarier. Han erklærede endvidere, at enhver, der selvom bitcoin var en butik med værdi eller et hækningsværktøj sandsynligvis narede sig selv.

I et nylig interview hævder cubanske, at selv om han mener, at bitcoin svarer til dot-com-boblen i 1990’erne, er han overbevist om, at verdens største og mest populære kryptoaktiv vil overleve i det lange træk. Han kommenterer:

Når man ser kryptohandelen, er det nøjagtigt som internetboblen. Som under dot-com-boblen forsøger eksperterne at retfærdiggøre, uanset hvilken prisfastsættelse den dag er … Jeg tror [bitcoin], [ether], et par andre vil være analoge med [virksomheder], der blev bygget i dot-com-æraen . [De] overlevede boblen briste og trives.

Med andre ord, mens det meste af kryptorummet lider lige nu, vil nogle af de mere almindelige – som bitcoin, Ethereum osv. – sandsynligvis komme okay i sidste ende.

Kryptorummet har tilsyneladende mistet omkring 200 milliarder dollars i de sidste 48 timer. Bitcoin er i sig selv faldet fra $ 40.000 til ca. $ 33.000 ved pressetid, hvilket udgør et tab på ca. $ 7.000 inden for de sidste to dage.

Og mens Mark Cuban er overbevist om, at bitcoin-dille sandsynligvis vil fortsætte, stopper han ikke for fuldt ud at anbefale det til sine tilhængere. Mens han har investeret i virksomheder, der dykker i krypto eller tilbyder digitale valutatjenester til klienter, har han ikke – og sandsynligvis ikke – investeret i krypto selv og mener, at det er for meget af et spil.

Han siger:

Hvis du er en sand eventyrer, og du virkelig vil kaste Hail Mary, kan du tage ti procent [af dine besparelser] og lægge den i bitcoin eller Ethereum, men hvis du gør det, skal du lade som om du har allerede mistet dine penge.

Knaphed vs. Efterspørgsel: Det er det!

Han fortsatte videre med at nævne, at selvom det bærer ligheder med guld, er BTC udelukkende drevet af udbud og efterspørgsel, og dette er efter hans mening ikke et stærkt nok argument til at understøtte dets status som et potentielt hækningsværktøj. Han forklarer:

Alle fortællingerne om nedsættelse, fiat osv. Er kun salgspladser. Den største salgshøjde er knaphed efterspørgsel. Det er det.

Standard