Bitcoin

99Bitcoins blåser nytt liv i Dead Coins-prosjektet

Dead Coins-prosjektet har fått nytt liv av BTC utdanningsportal 99Bitcoins.

Bitcoin utdanningsportal 99Bitcoins er den nylig utnevnte foretak for kryptovalutaindustrien

Det er tatt over Dead Coins-prosjektet, som gir en gravplass for mer enn tusen døde kryptokurver, og pustet nytt liv i prosjektet ved å sikre at listen er nøyaktig og ved å fjerne spøkbegravelser for Bitcoin, Tron, Dogecoin og Tether.

Deadcoins.com ble startet i 2017 for å dokumentere bortgangen til hundrevis av altcoins som materialiserte seg bak ICO-boom det året. 99Bitcoins ble i mellomtiden grunnlagt i 2013 for å tilby en praktisk og ikke-teknisk guide til de nye til Bitcoin.

Listen over døde kryptokurver er et hyggelig følgesvenn til 99Bitcoyns høyt refererte ‘ Bitcoin Obituaries ‘ -side som registrerer hver gang de vanlige media hevder at Bitcoin har dødd. Ved siste opptelling hadde Bitcoin døde 399 ganger.

Den nylig ryddede Dead Coins-siden rapporterer 1559 dødsfall i altcoin i skrivende stund.

I en uttalelse sa Ofir Beigel, eier og grunnlegger av 99Bitcoins, at de har gitt siden en overhaling siden det var noen problemer med formatet:

“Jeg synes Dead Coins-prosjektet er en glimrende idé som trenger litt polering. Det at alle kan legge til en død mynt selv gjorde listen over mynter veldig unøyaktig. Vi har brukt dager på å gå gjennom den komplette listen og siktet ut alle myntene som ble gravlagt levende, for å si det sånn. For eksempel er Bitcoin, Tron, Dogecoin og Tether bare noen av myntene som ble oppført da vi overtok prosjektet. ”
Han la til at samfunnet noen ganger feiler en ‘shitcoin’ for en død mynt, og klare indikatorer er satt på plass for å avgjøre om en mynt faktisk er død eller ikke.

“På denne måten bruker vi fortsatt fellesskapets innspill, men vi sørger for at det går gjennom et annet filter for å verifisere innsendingens nøyaktighet”.

Et mynt- eller tokenprosjekt anses å være død av en rekke årsaker, inkludert inaktiv utvikling i mer enn seks måneder, lite volum og likviditet (ettersom ingen handler det), mangel på noteringer på børser, nettside ned eller ingen sosiale medier, selvfølgelig svindel og Ponzi-ordninger.

I januar 2020 fremhevet Cointelegraph noen av de viktigste årsakene til at kryptoprosjekter og deres tokens ender opp med å gå sørover, som også inkluderte mislykket finansiering og vitseprosjekter som fremdeles kan løpe i noen tid før de endelig gir opp spøkelsen.

Standard